TOP 50 COMMENTERS




  • Thanks to all commenters for sharing your opinion.
  • To find your name, press ctrl + F and type your name in the Find: box.
  • Sesiapa yang tukar-tukar nama sepanjang berblogging ni, tak dapatlah den nak gabungkan jumlah comment korang.  
  • Contoh : Cik Ezy kepada Ezy Chiaki. Kalau ada yang tukar nama jugak dan nama ter separate kat sini, tolong bagitahu saya. :)
  • Sebab top commenters will be listed in my LOYAL READERS bloglist kat bahagian bawah homepage saya sebagai menghargai pendapat dan kerjasama anda.
  • Bloglist itu tak tetap dan akan berubah dari semasa ke semasa mengikut kehendak saya. Sekian.



Thanks for reading. Suka, boleh like. Bagi pendapat, lagi best! :)

.Sepenuhnya hak milik Izzati Liyana Sabri.